Partners

Paardgerelateerd

Duits kruidenhooi wordt gewonnen in Duitse bergweiden. In deze bergweiden staat een variëteit aan grassen en kruiden. In tegenstelling tot in Nederland wordt geen gebruik gemaakt van organische mest of kunstmest. Hierdoor ontstaat een exclusief natuurlijk kwaliteitsproduct.
Paarden zijn gek op Duits kruidenhooi! Een paard is van oudsher een steppedier. Uit die tijd heeft hij een intuïtieve voorkeur voor natuurlijk grassen en kruiden. Ons Duits kruidenhooi voorziet hierin.

Lees verder...

Praktijk de Riethof

Charlotte Willekens houdt de gezondheid van onze kudde goed in de gaten. 

Op praktijk de Riethof wordt gewerkt met kennis vanuit de reguliere dierengeneeskunde. Omdat wij soms niet altijd alles kunnen oplossen via het reguliere circuit hebben wij ons gespecialiseerd in ‚alternatieve’ oplossing, echter met als basis de reguliere geneeswijze. Dit houdt in dat er bij ons gewerkt wordt met Homeopathie, Acupunctuur, Osteopathie en Acupressuur.

Lees verder...

Logo van Natulistic

Welkom bij Natulistic®

Bij ons kunt u terecht voor natuurlijke producten en advies voor uw hond, kat of paard.
Voeding; vers vlees (KVV), droogvoer, natvoer
Voeding voor paarden zoals krachtvoer, ruwvoer, slobber en muesli
Voedingssupplementen, kruiden en natuurlijke medicijnen (fytotherapie) ter ondersteuning van de gezondheid en tegen uiteenlopende klachten
Verzorgingsproducten (wondzalf, spiergel, oogzalf,shampoo, etc.)
Snacks, kauwproducten, beloning.

Alle voeding voor de paarden is graanvrij, geen soja, geen melasse, geen toegevoegde suikers, non GMO en geen conserveringsmiddelen.

Lees verder....

Raymond Kramer bekapt al onze paarden. Raymond werkt volgens de methode Natural Balance.

Lees verder...

Albert van der Graaf

Paarden doen niet meer waarvoor ze door de natuur ontwikkelt zijn; ze lopen niet meer 20 uur per dag te grazen en knabbelen aan harde grassen, bomen en struiken in woeste steppen.

Een goed functionerend gebit is van essentieel belang voor een optimale benutting van het voer en het voorkomen van spijsverteringsproblemen.

Lees verder...

Zorggerelateerd

Het woord inhuisplaatsing vindt u nog niet in het Nederlandse woordenboek. Het is de tegenhanger van uithuisplaatsing, wat staat voor het plaatsen van een kind buiten het eigen gezin. Inhuisplaatsing definiëren wij als het plaatsen van een uithuisgeplaatst kind in een vervangend gezin.

Lees verder...

Wij staan open voor alle complexe zorgvragen

Iedereen doet zoveel mogelijk mee in de samenleving. Heb je daar ondersteuning bij nodig? Kom dan eens met ons praten. Pluryn is er voor mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Bijvoorbeeld een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Het liefst thuis en in de wijk. Maar je kunt ook terecht op onze locaties.

Lees verder...

Een goed leven en mooi werk

Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Lees verder...

Ontwikkeling algemeen

De eerste seconden zijn veelal bepalend voor wat er verder gaat gebeuren. Door het gedrag van en voor mensen inzichtelijk te maken onder gunstige en ongunstige omstandigheden, wordt het voorspelbaar hoe men onder wisselende omstandigheden zal gaan reageren.

Lees verder...

ATRIA LEARNING AND DEVELOPMENT
TOGETHER IS BETTER!

We at Atria Learning and Development believe in the development of maritime professionals with hands, head and heart. Our vision is to create new standards of behavior-oriented learning and development, turning learning into actions onboard and ashore! As this cannot be achieved by one single learning activity alone, we concentrate on corporate specific concepts and have set up strong corporations with industry-wide recognized experts in order to serve our customers based on their current needs. This is why we see ourselves not as a service provider only, but as a ‘learning and development hub’: Together is Better!

Lees verder...