Onze Sponsoren

Viva Concept

Viva Concept staat voor een verzameling duurzame producten, diensten en concepten.

Met duurzaam bedoelen we lange termijn oplossingen met minimale belasting op het milieu en waar het even kan juist samenwerkend met de natuur. Permacultuur heeft ons geïnspireerd en is de groene draad door het Viva-Concept, dit willen we opnieuw doorgeven en toegankelijker maken voor deze hedendaagse maatschappij. Maar zeker niet alles wat we doen is 100% permacultuur, gezien de schaal van de grotere tuinen en weilanden, zou het in deze maatschappij niet rendabel zijn om een kleine tractor en enkele machines niet te gebruiken.

Naar de website.

Eef Veenstra

Als Parelli Natural horsemanship instructeur is haar doel om de communicatie tussen mens en paard te verbeteren. Of je nu een succesvolle wedstrijdcarrière ambieert of met je paard wilt genieten van een ontspannen buitenrit, een goede relatie met jouw paard gebaseerd op vertrouwen, communicatie en leiderschap is de basis van alles.

Lees verder...

Infiweb Media

Fullservice webdesign bureau voor het behalen van het maximale rendement uit uw online aanwezigheid.

Alles onder 1 dak. Niet alleen professioneel ontwerp, maar ook de techniek, en de online promotie.

Lees verder...

Annemyke Kingma

Annemyke haar voornaamste drijfveer is het helpen van paarden om fysiek en mentaal weer in balans te komen, zodat ze geen lichamelijke en emotionele hinder ondervinden van datgene wat ze in hun leven als recreatiepaard, gezelschapspaard of sportpaard tegenkomen. Daarnaast wil ze eigenaren inzicht geven in de lichamelijke eigenschappen, kwaliteiten en aandachtsgebieden, zodat ze weten wat ze van hun paard kunnen vragen en waar ze rekening mee moeten houden. In Annemyke haar filosofie staat de benadering van het geheel (holistisch) over de lange termijn centraal. Geen ‘quick fix’ of andere snelle, tijdelijke oplossingen. Ze werkt vanuit de kern en maakt gebruik van datgene wat van nature al aanwezig is.

Lees verder...

Heeja Ruitersport

Alles wat je wilt kun je vinden in de webshop of in de echte winkel in Garderen. Uitstekende service. Vriendelijke mensen en deskundig advies is vanzelfsprekend.

Naar de website.